Läti reis augustis 2012

22.08 – 23.08 käisime suure perega (koos meiega reisisid Gerli, Sella ja Meelis) Lätis. See resi sai ajendi raadiost kuuldud reklaamist, kus kutsuti Lätti Tarzani seiklusparki. No ja siis saigi puhkuse ajal otsustaud see koht üle vaadata. Reis kujunes kahepäevaseks, kus esimesel käisime selles seikluspargis ja teisel tutvusime Sigulda vaatamisväärsustega.

Tarzani seikluspark on üldiselt päris lahe koht – näiteks on seal üks rada, kus tuleb ligi kolmkümmend korda lihtsalt sõita mööda trosse (kes seiklusparkides käinud, need teavad). Ja juba teine rada oli paras pähkel, edasi me kahjuks ei jõudnud käia, sest lapsed olid kaasas ja seal Lätis on see jama, et pilet kehtib ainult kolm tundi ja selle ajaga küll normaalselt (kui teised inimesed ka uimavad rajal) tehtud ei saa kõike seda, mida pakutakse. Lisaks seikluspargile on seal veel mitu atraktsiooni – näiteks tõstukiga kõrgele mäkke sõit ja siis üherööpalise raudtee peal miniautoga alla kihutamine. Nagu öeldud, aega oli vähe ja arvatavasti jäi vähemalt pool meil tegemata.

Teisel päeval tutvusime mõne lossi ja koopaga seal Siguldas ja sõitsime tuntud õhuvaguniga.

Igatahes on võimalik Siguldas päris pikalt kultuurielamusi saada ja kui veel ekstreemsused juurde arvata, siis on lõbu laialt ja seal võib kasvõi nädala veeta.

Pilte sai perereiside galeriisse päris mitu lisatud.

Pildid nähtavad siit.